Over ons

Liesbet, de echtgenote van Geert noemt “Meubelatelier Geert Pinxten” vaak  een uit de hand gelopen hobby. En eigenlijk is het dat ook. Na zijn studies voor Industrieel ingenieur ging Geert aan de slag in de ICT sector.  Tijdens zijn loopbaan als ICT contractor moest Geert, naast zijn kantoorbaan, ook steeds iets ‘om handen’ hebben.

Een toevallige ontmoeting met Andy Vernelen, interieur vormgever, maakte dat Geert meer en meer geïnteresseerd raakte in het maken van meubels. In eerste instantie werden enkel meubels voor het eigen gezin gemaakt, maar geleidelijk aan werd de passie zo groot dat dit de aanleiding gaf om zijn carrière een totaal andere wending te geven.

Een 4-tal jaren geleden werd de stap gezet om ook meubels te maken voor anderen. Dit gebeurde eerst in bijberoep maar evolueerde al snel naar een hoofdactiviteit.

Begin 2014 werd dan de stap gezet om Meubelatelier Geert Pinxten verder te laten groeien. Voor onze groei kozen we bewust voor mensen met hetzelfde profiel als Geert. Dit wil zeggen mensen die, na een carrière in een ander domein, er bewust voor gekozen hebben om meubelmaker te worden.

Videoreportage

Ons gemotiveerd team

Pinxten Geert
Meubelmaker
geert@meubelateliergeertpinxten.be
+32 (0)477/57.84.44
+32 (0)2/261.53.16
Vernelen Andy
Interieur vormgever
Andy@meubelateliergeertpinxten.be